Federaţia Română de Fotbal şi Liceul de arte plastice “Nicolae Tonitza”, cu sprijinul Galeriilor Artmark, organizează o licitaţie caritabilă extraordinară, a anunţat, vineri seară, FRF.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Cei 26 de jucători selectaţi pentru EURO 2024 au fost imortalizaţi în picturi realizate de tinerii artişti ai Liceului de Arte Plastice „Nicolae Tonitza” din Capitală. Lucrările vor participa la o licitaţie caritabilă extraordinară, intitulată chiar „EURO 2024”, care va avea loc în data de 27 iunie, a doua zi după cel de-al treilea meci din grupă al României, disputat cu Slovacia.

Toate fondurile obţinute vor fi donate instituţiei de învăţământ, pentru a finanţa campania acesteia de încurajare a aplicării pentru meseriile vocaţionale pe care liceul le formează de timpuriu.

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Iubitorii de frumos care apreciază şi performanţa în sport au posibilitatea să achiziţioneze un pachet unic, format din tricoul de joc al tricolorilor, semnat olograf după primul meci de la EURO 2024, România-Ucraina (care va avea loc luni, 17 iunie, de la ora 16.00), precum şi pictura dedicată.

Iniţiativa a aparţinut Federaţiei Române de Fotbal, care a comandat şi folosit picturile acestea pentru a realiza videoclipul oficial de anunţare a lotului, producţie ce a fost filmată la Liceul „Tonitza” în sala de curs în care artiştii, elevi ai liceului, şi-au finalizat operele. Toate aceste picturi s-au aflat şi în camera lor de hotel la sosirea în Würzburg, oferindu-le o sursă de inspiraţie şi susţinere.

Picturile se află deja în expoziţia deschisă la Palatul Cesianu-Racoviţă (str. C.A. Rosetti nr. 5), iar din 19 iunie li se vor alătura şi tricourile semnate olograf de sportivi, un autograf special ce se va realiza imediat după primul meci al României la EURO 2024.

Se regăsesc în licitaţie toate tricourile de joc ale lotului echipei naţionale de la EURO 2024: 1. NIŢĂ, 2. RAŢIU, 3. DRĂGUŞIN, 4. RUS, 5. NEDELCEARU, 6. M. MARIN, 7. ALIBEC, 8. CICÂLDĂU, 9. PUŞCAŞ, 10. HAGI, 11. BANCU, 12. MOLDOVAN, 13. MIHĂILĂ, 14. OLARU, 15. BURCĂ, 16. TÂRNOVANU, 17. COMAN, 18. R. MARIN, 19. DRĂGUŞ, 20. MAN, 21. STANCIU, 22. MOGOŞ, 23. SORESCU, 24. RACOVIŢAN, 25. BÎRLIGEA şi 26. ŞUT.

Împreună cu pictura-pereche, toate acestea se vor afla în licitaţia caritabilă, pornind de un preţ de doar 100 de euro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.