Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a anunţat, vineri, că a decis împreună cu grupările din Liga I scoaterea la licitaţie a tricourilor cu autograf ale căpitanilor echipelor din primul eşalon, banii urmând să revină Crucii Roşii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Liga Profesionistă de Fotbal a demarat o acţiune de strângere de fonduri pentru a ajuta, în aceste zile atât de dificile, Crucea Roşie Română. Astfel, în acest ultim weekend al competiţiei LPF e-Liga, în care fanii fotbalului românesc duc în continuare dorul meciurilor live, ne-am gândit, ca împreună cu cele 14 cluburi membre, să organizăm cate o licitaţie pentru un tricou cu autograf de la fiecare căpitan al echipei”, se arată pe site-ul LPF.

Liga a precizat că, în sprijinul unei totale deschideri şi transparenţe, organizatorul licitaţiei va publica până la 4 mai, la ora 21.00, când licitaţia se va încheia, un anunţ în acest sens, pe pagina de Facebook a clubului. Câştigatorii licitaţiilor vor fi notificaţi de către persoana desemnată de fiecare club şi vor face apoi dovada achitării sumei către Crucea Roşie Română, iar clubul va trimite tricoul câştigat fanului respectiv. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.