Duminică dimineaţă, jucătorii echipei naţionale au avut o oră liberă din partea selecţionerului Cosmin Contra pe care au petrecut-o relaxându-se pe străzile din La Valletta, informează frf.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Profitând de vremea frumoasă de afară, în capitala Maltei fiind înregistrate 34 de grade Celsius, jucătorii antrenaţi de Cosmin Contra au avut un program lejer duminică dimineaţă.

După micul dejun, aceştia au ieşit la plimbare, pe străzile din capital malteză, acolo unde s-au relaxat printre miile de turişti care sunt în acest moment în La Valletta.

Malta-România se dispută luni, 10 iunie, de la ora 21:45, al patrulea joc al naţionalei din preliminariile EURO 2020.

În această după-amiază, de la ora 18:00 (ora Maltei), o oră mai târziu în România, tricolorii au programat antrenamentul oficial, ultimul înaintea partidei cu Malta, programat pe stadionul Ta’Qali, care are o capacitate de 16.997 de locuri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.