Jucătorii naţionalei de tineret au avut parte de o surpriză luni seară: au efectuat o şedinţă de pregătire la piscina hotelului unde sunt cazaţi în cadrul cantonamentului de la Bagno di Romagna. informează frf.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, luni seară, tricolorii U21 s-au prezentat la piscina hotelului, unde, sub comanda preparatorului fizic Horaţiu Baciu s-au antrenat în apă.

Timp de aproximativ 30 de minute jucătorii au efectuat diferite exerciţii în piscină. Selecţionerul Mirel Rădoi şi staff-ul său au privit de pe margine şi au glumit cu jucătorii. La finalul şedinţei de pregătire jucătorii au avut la dispoziţie 20 de minute de distracţie.

Din cei 16 fotbalişti care erau prezenţi în Italia la momentul respectiv, a absentat de la acest antrenament Vlad Dragomir. Mijlocaşul legitimat la Perugia a fost la un cabinet stomatologic pentru a îşi trata o măsea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.