Jucătorii André Marques, Pedro Mendes şi Tengarrinha au ajuns în Iaşi pentru a semna contracte cu Politehnica, informează gruparea moldoveană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

André Marques este fundaş de bandă stânga, în vârstă de 29 de ani, şi a evoluat ultima dată la Moreirense. Este un produs al clubului Sporting Lisabona, pentru care a şi jucat, a evoluat la naţionalele de tineret ale Portugaliei la toate categoriile de vârstă şi are în CV echipe precum Beira Mar, Vitoria Setubal şi FC Sion (Elveţia).

Pedro Mendes este un mijlocaş ofensiv în vârstă de 23 de ani. El a evoluat până acum doar în ţara natală, Portugalia. Junioratul l-a făcut tot la Sporting Lisabona.

Tengarrinha este fostul căpitan al Boavistei. El evoluează pe postul de mijlocaş la închidere, are 28 de ani şi o Cupă a Portugaliei cucerită în 2009, pe vremea când evolua la FC Porto.

Şi mijlocaşul Luís Carlos Almada Soares “Platini” (Insulele Capului Verde) a ajuns la Iaşi pentru a parafa înţelegerea cu Politehnica.

De curând, Poli Iaşi a anunţat achiziţionarea portarului croat Ivan Kelava, în vârstă de 29 de ani, un produs al şcolii de portari de la Dinamo Zagreb.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.