Fanii fotbalului sunt invitaţi duminică, la Fotbal All Inclusive, emisiunea maraton de fotbal LIVE cu Radu Banciu pe Look Plus şi lookplus.ro, invitat fiind fostul preşedinte Traian Băsescu, care a acceptat un dialog despre fotbal, politică şi moravuri. Realizatorul Radu Banciu promite un dialog spumos.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 

”Fanii fotbalului sunt invitaţi duminică, la Fotbal All Inclusive, emisiunea maraton de fotbal LIVE cu Radu Banciu pe Look Plus şi lookplus.ro. Duminica aceasta, Traian Băsescu este invitatul special al lui Radu Banciu în barul Champions, într-o atmosferă perfectă de vizionat meciurile şi de comentat tot ce mişcă în fotbal. Radu Banciu are o mulţime de întrebări pentru preşedintele Traian Băsescu. Implicarea politicului în fotbal, care e echipa de suflet a preşedintelui, cum urmărea meciurile de fotbal pe vas, petrecerea după sfertul Steaua – Rapid, ce şanse îi dă lui Rădoi la naţională”, anunţă reprezentanţii postului de televiziune.
 
Realizatorul Radu Banciu va încerca să afle de la "microbistul" Basescu care e echipa preferată, culisele celebrei petreceri cu Gigi Becali la Golden Blitz, de când nu a mai fost pe stadion şi când a dat ultima oară cu piciorul într-o minge.
 
"Preşedintele a confirmat foarte prompt invitaţia de a veni la emisiune, chiar de la Bruxelles. Mi-a spus că în opinia lui vor fi faţă în faţă două mituri ale televiziunii şi că-i va face placere o discuţie despre fotbal la LookPlus. Ne vom vedea aşadar, duminică, la 15.30, pentru prima dată în acelaşi studio, într-un dialog spumos, sunt sigur, cu Traian Băsescu, aşa cum nu l-aţi mai văzut", dă asigurări Radu Banciu.
 
Meciurile de duminică, acoperite de emisiunea FOTBAL ALL INCLUSIVE, cea mai lungă emisiune din media românească, având o durată de 8 ore:

15.00 Betis - Bilbao

16.00 Sassuolo - Cagliari

16.30 Union Berlin - Koln

17.00 Valladolid – Real Sociedad

17.30 Botosani – CFR Cluj

19.00 Sampdoria - Parma

19.00 Werder Bremen - Paderborn

19.30 Leganes – Celta Vigo

20.30 Astra – Craiova

21:45 Bologna – Milan

22.00 Marseille – Bordeaux

22.00 Osasuna - Sevilla

Look Plus şi Look Sport transmit cele mai importante competiţii din sport, o diversitate unică de drepturi TV: Champions League, Europa League, Liga 1, Liga 2, Serie A, Bundesliga, La Liga, Ligue 1, campionatele din Turcia, Cehia şi Belgia, campionatul Mondial de handbal feminin, Liga Campionilor la handbal feminin si masculin, turneele ATP de tenis, Liga Naţională de baschet sau cursele de Formula 1.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.