Tottenham Hotspur se aşteaptă ca mijlocaşul uruguayan Rodrigo Bentancur să fie indisponibil cel puţin două luni din cauza unei accidentări la gleznă, a declarat vineri tehnicianul Ange Postecoglou.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jucătorul în vârstă de 26 de ani, care a revenit de curând după o pauză de nouă luni cauzată de o accidentare gravă la genunchi, a şchiopătat în prima repriză a meciului pierdut de Spurs duminica trecută în faţa lui Aston Villa, scor 1-2, în Premier League.

"Probabil că va lipsi o bună bucată de timp", a declarat Postecoglou înaintea meciului de duminică, de pe terenul campioanei Manchester City. "Probabil că vor fi vreo două luni până se va întoarce, ceea ce este dezamăgitor pentru el, pentru că ştim cu toţii şi am fost martori la cât de mult a muncit pentru a se recupera".

Tottenham are o listă lungă de accidentaţi, dar şi de suspendaţi, printre ei numărându-se jucători cheie precum atacantul englez James Maddison şi fundaşul olandez Micky van de Ven.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.