Fotbalistul Gabriel Torje a declarat, sâmbătă seară, că naţionala României trebuia să joace cu personalitate în meciul din Polonia şi să rişte pentru a avea şansa de a câştiga jocul contând pentru preliminariile Cupei Mondiale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"La meciul următor voi fi pe teren cu siguranţă, mă voi pregăti foarte bine, voi juca la echipa de club şi voi fi acolo. Am urmărit meciul şi de la început mi-a fost frică, însă am sperat că putem face mai multe. Ne-am apărat şi la alte meciuri şi am bătut. Nu trebuie neapărat să ne gândim că puteam scoate un egal. Trebuia să riscăm să câştigăm. Trebuia să jucăm cu personalitate. Cu un pic de inconştienţă, cum a câştigat astăzi Ostapenko finala de la Roland Garros. La pauză trebuia riscat, că nu mai aveam nimic de pierdut. Oricum nu am avut prea multe oportunităţi în prima repriză şi trebuia să riscăm. N-am riscat", a spus Torje la Digi Sport.

El consideră că arbitrul partidei a fost prea exigent la faza primului penalti acordat gazdelor. "Un arbitru care a fost prea exigent la acea fază. În Italia, Anglia, Spania la astfel de faze nu se dă".

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Reprezentativa României a fost învinsă de selecţionata Poloniei, scor 3-1 (1-0), sâmbătă, la Varvoşia, în etapa a şasea a grupei E de calificare la Cupa Mondială din 2018. Toate golurile polonezilor au fost marcate de Robert Lewandowski. Lewandowski a marcat în minutele 28 (penalti), 57 şi 62 (penalti). Pentru "tricolori", Stancu a înscris în minutul 76.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.