Mijlocaşul Gabriel Torje a declarat, luni seară, că speră ca Dinamo să rămână pe loc de play-off şi până la finalul sezonului regulat, el subliniind că a simţit foarte aproape fanii dinamovişti la primul său meci de la revenirea la echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Suntem pe loc de play-off, sper să rămânem aşa până la final. Mă bucur pentru victorie, că am putut ajuta echipa, am primit trei goluri şi sper să nu se mai întâmple acest lucru. Mă bucur foarte tare să joc în faţa fanilor mei, chiar de la încălzire i-am simţit alături de mine. Dacă vom câştiga cele 3 puncte cu FCSB, 99 la sută ne calificăm în play-off", a declarat Torje la Digisport.

Formaţia Dinamo a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 4-3 (0-0), echipa Concordia Chiajna, în etapa a XXIV-a a Ligii I şi a urcat pe locul 6 în clasament, ultimul pentru accederea în play-off.

Pentru Dinamo au marcat Nemec (47), Salomao (59), Torje (71) şi Popa (79), în timp ce pentru Concordia au punctat Bumba (69), Bud (73) şi Marc (81).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.