Antrenorul echipei Politehnica Iaşi, Tony Da Silva, a declarat, după meciul pierdut în faţa Universităţii Cluj, că echipa sa a fost obosită în acest meci.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
El a afirmat, în conferinţa de presă de la finalul meciului, că le-a transmis jucătorilor ieşeni că ştie că toată lumea e supărată, dar că n-a murit nimeni.
 
”Am întâlnit o echipă foarte bună, cu un buget mult peste al nostru. Cred că un rezultat de egalitate ar fi fost echitabil. N-a fost un meci frumos, dar micile detalii au făcut diferenţa. Am simţit o echipă obosită”, a spus tehnicianul Tony Da Silva.
 
El a adăugat că nu fuge de înfrângeri, îşi asumă acest rezultat şi că urmează trei meciuri decisive pentru Poli Iaşi.
 
”Le-am spus băieţilor la final că, da, suntem supăraţi, dar n-a murit nimeni, mergem înainte. Eu nu fug de înfrângeri, dar vreau ca jucătorii să lase presiunea pe mine. Ştiam când am venit antrenor la Poli Iaşi că e dificil, dar am încredere în băieţi”, a afirmat antrenorul ieşenilor, Tony Da Silva.
 
Formaţia Universitatea Cluj a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Poli Iaşi, într-un meci din etapa a şasea a play-out-ului Superligii.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.