Fundaşul echipei Tottenham, Toby Alderweireld, a donat tablete unor spitale şi cămine de bătrâni, relatează bbc.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit sursei citate, belgianul a plătit deja pentru zeci de tablete şi alte astfel de obiecte sunt pe cale să ajungă la oamenii care sunt izolaţi.

“Deja primim mesaje de la oameni care acum pot să discute cu familiile lor. Tabletele au fot un real ajutor. Nu am făcut asta pentru o reacţie, ci pentru a ajuta”, a declarat Alderweireld.

Fotbalistul speră că donaţia sa va face o diferenţă. “În Marea Britanie suntem un pic în urma Europei. Primeam veşti din toată Europa, aşa că aveam în minte coronavirusul. L-am sunat pe tata şi i-am spus că trebuie să facem ceva, să ajutăm. Am avut un schimb de idei, iar tata a contactat unele spitale şi de acolo i-au spus că sunt necesare tablete pentru oamenii care sunt izolaţi, în special pentru cei mai în vârstă, care nu au telefon. Menţine legătura vizuală cu cei iubiţi, ceea ce ar fi fost imposibil altfel. Sunt trist că nu pot să ajut pe toată lumea, dar fac tot ce pot. Este minunat dacă pot aduce puţină bucurie în vieţile lor”, a adăugat el.

Campionatul Angliei este suspendat din cauza pandemiei de coronavirus, la fel ca ligile din mai multe ţări din întreaga lume.   

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.