Fotbalistul echipei Brescia, Mario Balotelli, a vrut să părăsească terenul în timpul meciului din deplasare cu Hellas Verona, din cauza scandărilor rasiste ale unor suporteri, relatează L’Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În minutul 55 al partidei, Balotelli a luat mingea în mână şi a degajat în tribună. Iniţial, gestul a fost sancţionat de arbitrul partidei. Balotelli a reacţionat însă astfel după ce a fost ţinta scandărilor rasiste ale unor suporteri ai echipei gazdă.

Balotelli a vrut apoi să părăsească terenul, însă a fost convins de colegii săi să nu o facă. Meciul a fost întrerupt câteva minute, iar la staţia de amplificare s-a difuzat un mesaj către fani.

Şi partida de sâmbătă dintre AS Roma şi Napoli a fost întreruptă din cauza scandărilor rasiste.

AS Roma a învins Napoli cu scorul de 2-1 şi Brescia a fost învinsă cu 2-1, în deplasare, de Verona. Balotelli a marcat golul oaspeţilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.