După meciul disputat împotriva Rusiei, sâmbătă seară, selecţionerul belgian Roberto Martinez a declarat că pentru Timothy Castagne, "victima unei fracturi duble” la cap, Euro-2020 s-a încheiat. Accidentarea lui Jan Vertonghen este mai puţin gravă, a precizat el, potrivit lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În minutul 25 al meciului dintre Belgia şi Rusia de la Sankt Petersburg, fundaşul lateral Timothy Castagne s-a ciocnit violent cu mijlocaşul rus Daler Kuzaiev într-un duel cap la cap şi a fost imediat înlocuit de Thomas Meunier.

"Suferă de o dublă fractură, a explicat antrenorul Roberto Martinez, la microfonul RTBF, adăugând: "Acum trebuie să ne asigurăm că mergem în direcţia corectă pentru a-l trata, dar un lucru este sigur: Pentru el, Euro s-a încheiat."

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Pe de altă parte, antrenorul belgian a fost mai liniştitor în ceea ce priveşte starea de sănătate a fundaşului central Jan Vertonghen.

"Este o leziune la gleznă, care este mai frecventă în fotbal. Trebuie să aşteptăm mai multe informaţii, dar nu cred că este foarte grav", a explicat tehnicianul spaniol.

Reprezentativa Belgiei a învins, sâmbătă seară, la Sankt Petersburg, cu scorul de 3-0, selecţionata Rusiei, într-un meci din Grupa B a Campionatului European.

Au marcat Lukaku ’10, ’88 şi Meunier ’34.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.