Americanul Tiger Woods, numărul 9 mondial la golf, a declarat că obiectivul său este să participe la Jocurile Olimpice de la Tokyo, informează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Să fac parte din lotul olimpic este un obiectiv important. Nu mă văd având prea multe oportunităţi în afara celei pentru anul viitor. Peste patru ani, la următoarele Jocuri Olimpice, voi avea 48 de ani. Va fi dificil să fiu unul dintre americanii de top la acea vârstă”, a spus Woods.

Golful a revenit în programul olimpic în 2016, după o absenţă de 112 ani, iar Woods a a ratat revenirea acestui sport la JO din cauza unei accidentări. “Am fost prima dată la JO când acestea au avut loc la Los Angeles (1984). Acum avem oportunitatea de a fi parte a Olimpiadei, este un aspect important pentru noi şi pentru creşterea sportului”, a explicat Woods.

Tiger Woods are în palmares 81 de victorii în circuitul american, 41 în Europa şi 15 de Grand Slam. El a fost ales de 11 ori jucătorul anului în SUA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.