Federaţia Română de Fotbal (FRF) a anunţat, joi, că în urma numeroaselor solicitări care vizează prelungirea teremenului de înscriere pentru prezenţa la meciul România – Norvegia, din 15 octombrie, de pe Arena Naţională, noua dată limită pentru trimiterea solicitărilor de acces gratuit este 9 octombrie, până la finalul zilei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Meciul din preliminariile Euro-2020 se va disputa pe Arena Naţională, de la ora 21:45.

Partida România – Norvegia se va desfăşura fără spectatori, în urma unei sancţiuni dictate de UEFA. La meci este însă permis accesul gratuit al copiilor sub 14 ani, organizaţi în grupuri, de la unităţi de învăţământ preşcolar şi şcolar, şcoli de fotbal, grupe de juniori ale cluburilor de fotbal, doar cu câte un însoţitor la fiecare grup de 10 copii.

PROCEDURA DE ÎNSCRIERE

Un reprezentant al conducerii instituţiei de învăţământ, şcolii de fotbal, academiei, clubului cu grupe de copii şi juniori trimite o adresă oficială, cu antet şi semnată, la adresa secretariatgeneral@frf.ro până la 9 octombrie 2019, prin care să manifeste intenţia copiilor din unitatea pe care o reprezintă de a participa la meci.

CUM SE INTRĂ ÎN POSESIA BILETELOR

După înscriere, fiecare unitate va primi pe mail din partea FRF un răspuns de confirmare şi un formular online în care trebuie să completeze datele copiilor şi însoţitorilor. După verificarea acestor date, FRF va trimite pe mail biletele care vor fi printate de însoţitori. Cu această ocazie, FRF va furniza şi toate detaliile legate de accesul în incinta Arenei Naţionale şi organizarea grupurilor pentru acces.

Toţi participanţii la meci vor beneficia, pe baza codului de bare al biletului, de un pachet compus dintr-o băutură răcoritoare şi o gustare pe care îl pot ridica de la punctele special amenajate în incinta stadionului.

Orice responsabilitate legată de transportul copiilor până la stadion, participarea acestora la meci şi transportul lor de la stadion după finalul partidei aparţine exclusiv însoţitorilor şi unităţii care a încredinţat responsabilitatea acestora.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.