Internaţionalul german al echipei FC Barcelona, Marc-Andre Ter Stegen, nu va juca în iunie în meciurile Germaniei din Liga Naţiunilor, informează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Anunţul a fost făcut de selecţionerul Hansi Flick, el precizând că a avut o discuţie foarte deschisă cu Ter Stegen.

“Marc se numără printre cei mai buni portari din lume. Totuşi, din cauza accidentărilor, el nu a putut profita de pauzele de vară pentru a se reface în ultimii doi ani. În special în perspectiva Cupei Mondiale din Qatar, am fost ambii de acord că este importantă o pauză în acest an”, a spus Flick.

Şi Ter Stegen a declarat că are nevoie de o pauză. “După trei sezoane intense fără pauză de vară, sunt bucuros că antrenorul este de acord cu mine că am nevoie de această pauză şi că mă susţine”, a afirmat jucătorul.

Germania va juca în iunie cu Italia, Anglia şi Ungaria, după urmăyorul program: 4 iunie Italia – Germania; 7 iunie Germania – Anglia; 11 iunie Ungaria – Germania; 14 iunie Germania – Italia.   

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.