Jucătoarea de fotbal Teodora Meluţă evoluează la U Olimpia Cluj, are 20 de ani se apropie de 50 de selecţii la prima reprezentativă. Ea a fost desemnată cea mai bună jucătoare din România în 2018 şi 2019 şi a povestit suporterilor, pe site-ul frf.ro, că această perioadă este un chin pentru toţi sportivii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cred că această perioadă reprezintă o încerare pentru toţi sportivii. Este un chin. Nu ştim când vom reveni la antrenamente. Mi-aş dori ca acest lucru să se întâmple cât mai repede, aş vrea să jucăm chiar şi trei meciuri pe săptămână, doar să încheiem competiţiile deja demarate”, a spus fundaşul echipei „U” Olimpia Cluj şi al naţionalei feminine.

Suporter al băieţilor de la Barcelona şi FC Liverpool, Teodora Meluţă a mărturisit că şi-ar dori să evolueze la cel mai înalt nivel: „Cred în forţele mele, mă antrenez, dar nu am pretenţia că Lyon sau PSG să vină să mă oferteze imediat. E o diferenţă între campionatele noastre, sunt realistă şi cred că lucrurile în viaţă se fac pas cu pas”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.