Tenismenul Dragoş Dima, locul 451 ATP, component al echipei de Cupa Davis, al doilea cel mai bine clasat jucător român, după Marius Copil, locul 84 ATP, a fost legitimat de CSM Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Născut la 16 iunie 1992, Dragoş Dima s-a aflat pe poziţia 286 în lume, în urmă cu doi ani, aceasta fiind cea mai bună clasare personală.

”Sunt entuziasmat, mă gândesc la performanţă, la a aduce cât mai multe trofee pentru mine şi pentru club. De doi ani sunt al doilea jucător al României, sunt optimist că pot urca şi mai mult în clasament”, a declarat Dragoş Dima la semnarea contractului cu echipa din Capitală, potrivit unui comunicat.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

"Dragoş este un jucător de viitor pentru CSM Bucureşti, dar şi pentru România. Sunt convins că va avea o creştere valorică foarte mare şi în curând se va apropia de top 100 mondial. De asemenea, este un om deosebit şi poate fi un model pentru sportivii tineri", a precizat Alexandru Nedea, preşedintele secţiei de tenis de la CSM Bucureşti.

Dima se alătură la CSM Bucureşti jucătoarelor Sorana Cîrstea, Irina Begu şi Monica Niculescu, de asemenea legitimate la gruparea din Capitală. Tenismenul va face parte din echipa României la întâlnirea cu Marocul, programată la 7 şi 8 aprilie, la Cluj-Napoca, în turul al doilea al Grupei a II-a a Zonei Europa/Africa a Cupei Davis.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.