Echipa de tenis a Germaniei a învins duminică echipa Poloniei, la Syndey, scor 2-1, în finala competiţiei mixte de tenis United Cup, cucerind trofeul pus în joc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Germania a câştigat cea de-a doua ediţie a United Cup după ce a întrecut în finală echipa Poloniei. Iga Swiatek a câştigat primul meci al finalei, învingând-o pe Angelique Kerber în două seturi, scor 6-3, 6-0. În al doilea meci de simplu s-au întâlnit polonezul Hubert Hurkacz (26 de ani, locul 9 ATP) şi germanul Alexander Zverev (26 de ani, locul 7 ATP). Cei doi au făcut spectacol pe Ken Rosewall Arena, din Sydney, jucând timp de trei ore. Hurkacz a câştigat primul set cu 7-8(3), apoi a a avut două mingi de meci, în setul al doilea, ambele salvate de către Zverev, care a revenit incredibil şi a egalat situaţia, câştigând setul secund cu 7-6(6). În al treilea set Zverev a fost mai lucid şi s-a impus cu 6-4, iar scorul devenea egal în meciul Germania – Polonia, 1-1.

Titlul s-a decis în meciul de dublu, dintre perechea poloneză Iga Swiatek/Hubert Hurkacz şi cea germană Laura Siegemund/Alexander Zverev. A câştigat dublul german, în trei seturi, 6-4, 5-7, 10-4, după un meci care a durat o oră şi 45 de minute. Germania a făcut astfel 2-1 cu Polonia şi a cucerit ediţia a doua a United Cup.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.