Tenismenul elveţian Roger Federer l-a învins, marţi seară, cu scorul de 6-3, 3-6, 10-6, pe britanicul Andy Murray, în cadrul unui evenemiment caritabil care a avut loc la Glasgow.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-o atmosferă destinsă, cei doi jucători au făcut spectacol pe arena din oraşul scoţian. În setul secund, Federer a primit din partea gazdelor cu un kilt şi a jucat un ghem îmbrăcat cu tradiţionalul element vestimentar scoţian. Elveţanul "s-a plâns" de faptul că nu are buzunare pentru a-şi ţine a doua minge la serviciu şi a avut nevoie de ceva timp pentru a se acomoda şi mişca normal în larga fustă scoţiană.

"Suntem un pic dezamăgiţi că nu joci în kilt", i s-a transmis lui Federer, locul 2 ATP, la un scurt interviu, între seturi.

"Meciul nu s-a terminat. Nu am văzut niciun kilt. Câţi spectatori au kilt în seara aceasta? Dacă-mi dă cineva un kilt, îl pun pe mine şi joc", a răspuns Federer, care a primit apoi kiltul.

Televiziunea care a transmis meciul a afişat apoi noul nume al jucătorului din Basel: Roger McFederer.

Pentru Andy Murray, locul 16 ATP, acesta a fost primul meci după accidentarea suferită la şold. În vârstă de 30 de ani, Murray nu a mai jucat din 12 iulie, când a fost învins de americanul Sam Querrey, în sferturile de finală ale turneului de la Wimbledon.

Federer se află în Marea Britanie pentru a-şi pregăti participarea la finala sezonului, Turneul Campionilor, competiţie care se va desfăşura, începând de duminică, la O2 Arena din Londra.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.