Jucătoarea tunisiană Ons Jabeur a abandonat sâmbătă în semifinalele turneului Porsche Tennis Grand Prix, de la Stuttgart, iar adversara ei, Iga Swiatek, s-a calificat în finala turneului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iga Swiatek (21 de ani, locul 1 WTA), cap de serie nr 1 al turneului, a început în forţă meciul cu Ons Jabeur (28 de ani, locul 4 WTA), cap de serie nr 3, poloneza conducând cu 3-0 în primul set.

Accidentată la gambă, Jabeur a încercat să continue partida, dar a fost nevoită să renunţe şi să abandoneze, iar Swiatek s-a calificat în finala Porsche Tennis Grand Prix, unde îşi va apăra titlul în faţa belarusei Arina Sabalenka.

Sabalenka (24 de ani, locul 2 WTA), cap de serie nr 2, a dispus în două seturi, 6-1, 6-2, de rusoaica Anastasia Potapova (22 de ani, locul 24 WTA).

Finala se va disputa duminică.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.