Echipa feminină de tenis de masă a României s-a calificat, miercuri, la Jocurile Olimpice, ajungând în sferturile de finală ale Campionatului Mondial de la Busan. După obţineea calificării, Adina Diaconu a declarat că ea şi colegele ei deja se gândesc la “medalia mult dorită” la Paris.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Suntem foarte bucuroase pentru această calificare la Jocurile Olimpice, care a venit direct de la acest Campionat Mondial. A fost obiectivul principal, suntem bucuroase şi nu vrem să ne oprim aici. La fiecare concurs demonstrăm că suntem o echipă foarte puternică, iar la Paris mergem cu gândul către medalia mult dorită”, a declarat Adina Diaconu, componenta lotului care a adus punctul necesar victoriei cu Egipt, potrivit FR Tenis de Masă.

Bernadette Szocs a redat cum a fost abordat meciul din optimi cu Egipt şi a vorbit despre sfertul de finală cu Japonia, pentru medalia mondială.

“A fost un meci greu, ne-am pregătit din toate punctele de vedere. Am avut o şedinţă înainte de meciul cu Egipt să vedem cum să facem foaia şi a ieşit extraoardinar. Tot timpul e important să fim o echipă unită şi e important cum ne înţelegem şi în afara sălii, iar de fiecare dată am ştiut să ne ajutăm. Cu Japonia dăm tot, pentru că este o medalie aşteptată”, a spus Szocs.

În sferturile de finală ale Campionatului Mondial, tricolorele vor întâlni Japonia, joi, de la ora 13:00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.