Antrenorul echipei FCSB, Mihai Teja, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că speră ca la meciul cu FC Hermannstadt să se vadă lucrurile practicate la antrenamente. Teja speră într-o primă victorie pentru FCSB în acest an.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Fiecare meci este foarte greu, cu FCSB orice echipă încearcă să se depăşească. Nu am avut cel mai bun start cu Dunărea, dar uşor-uşor se vor vedea lucrurile de la antrenamente. Toate meciurile sunt importante. La Steaua trebuie să fii mereu pe primul loc, trebuie să fii cel mai bun şi să arăţi acest lucru. Jucătorii sunt profesionişti, ştiu când joacă bine, patronul Gigi Becali este normal să critice, să laude, noi trebuie să ne facem treaba pe teren. Este normal ca atunci când este supărat domnul Becali să critice sau să laude când este bine, el este cel care plăteşte. Suntem destul de liniştiţi. A zis că o să mă lase să decid, să îmi fac treaba, cu siguranţă dânsul are o părere, o opinie, e normal pentru că este cel care dă banii, care plăteşte, este o echipă privată Steaua şi este normal atunci când e supărat să critice anumite lucruri care nu merg bine. Nu mă interesează celelalte echipe, vreau doar noi să câştigăm", a declarat Teja, într-o conferinţă de presă.

El a mai spus că îl respectă foarte mult pe tehnicianul dinamovist Mircea Rendic, despre care a spus că este un antrenor foarte bun.

Florin Tănase a afirmat că îşi doreşte foarte mult ca FCSB să câştige meciul cu FC Hermannstadt, subliniind că FCSB are mare nevoie de cele trei puncte.

Tănase a mai spus că ar vrea o victorie a echipei Universitatea Craiova la meciul cu CFR Cluj din această seară.

Partida FCSB - FC Hermannstadt va avea loc, luni, de la ora 20.00, în etapa a XXIII-a a Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.