Tehnicianul echipei FCSB, Mihai Teja, a declarat luni seară, după meciul cu Hermannstadt, scor 3-0, că îşi felicită jucătorii, care au depus un efort foarte mare, dar el îşi doreşte mult mai mult, precizând că nu a ajuns nici la zece la sută din ce vrea să facă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Mă bucur că am câştigat, îi felicit pe jucători, au depus un efort foarte mare. Îmi doresc mult mai mult. Mă bucur că băieţii răspund bine, se antrenează foarte bine. Îmi doresc mai mult, dar până la urmă am jucat cu un adversar destul de bun. Am avut noroc că am dat goluri repede. Băieţii pot mult mai mult, sunt jucători cu calitate şi voiam să scot maxim. Mai avem foarte mult de lucru. Mă bucur că băieţii au muncit foarte ibne în perioada asta. Mă bucur că am câştigat aceste trei puncte”, a spus Teja la Digi Sport.

Formaţia FCSB a învins, luni, cu scorul de 3-0 (2-0), echipa FC Hermannstadt, în etapa a XXIII-a, şi a revenit pe locul 2 în Liga I, la trei puncte de liderul CFR Cluj. Golurile au fost marcate de Dâlbea '3 (autogol), Hora '17 şi Teixeira '90+2.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.