Clubul Bayern Munchen a anunţat, duminică seară, pe contul oficial de Twitter, despărţirea de tehnicianul Niko Kovac.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

FC Bayern parts ways with Niko Kovač. pic.twitter.com/MU97qWJztc

Această decizie vine la o zi după ce Bayern Munchen a fost învinsă, în deplasare, cu scorul de 5-1, de Eintracht Frankfurt, în etapa a zecea a campionatului Germaniei.

“Prestaţiile echipei noastre în ultimele săptămâni şi rezultatele înregistrate ne-au arătat că este necesară o acţiune. Uli Hoeness, Hasan Salihamidzic şi eu am avut o discuţie deschisă şi serioasă cu Niko şi am ajuns la decizia unanimă că Niko nu mai este antrenorul principal al FC Bayern. Regretăm cu toţii această situaţie. Îi mulţumesc lui Niko Kovac în numele FC Bayern pentru munca depusă, în special pentru sublul succes din sezonul trecut”, a declarat CEO-ul FC Bayern, Karl-Heinz Rummenigge.

Interimatul la conducerea tehnică va fi asigurat de antrenorul secund Hansi Flick.

“Cred că aceasta este decizia corectă pentru club în acest moment. Rezultatele şi felul în care am jucat în ultima perioadă au dus la această decizie. Eu şi fratele meu Robert îi mulţumim FC Bayern pentru ultimele 18 luni. În această perioadă echipa noastră a câştigat Bundesliga, Cupa Germaniei şi Supercupa. A fost o perioadă bună. Îi urez echipei toate cele bune”, a declarat Niko Kovac, potrivit site-ului oficial al grupării.

Niko Kovac era antrenorul echipei din Munchen din vara anului trecut.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.