Cu 32 de goluri în 28 de meciuri, atacantul norvegian al echipei Manchester City, Erling Haaland, sperie sperie apărările adverse din campionatul Angliei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-un interviu acordat Sky Sports, fundaşul Ben Mee de la Brentford, a afirmat că jucătorul norvegian a folosit o tehnică nedreaptă pentru a destabiliza apărările.

„Este un băiat puternic şi ne-am împins puţin unul pe celălalt. Au fost mici ciupituri ici şi colo între el şi mine. Mai degrabă el ciupeşte, să fiu sincer. Dar nu mă deranjează. Evident că încercăm să fim fizici cu el şi să ne folosim corpul pentru a-l împiedica să ajungă în poziţia pe care şi-o doreşte", a spus el.

„Tehnica” lui Haaland nu a fost în orice caz eficientă împotriva lui Ben Mee, deoarece în meciul cu Brentford, atacantul norvegian nu a marcat.

Brentford s-a impus, scor 2-1, în meciul disputat în noiembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.