Team Romania a debutat cu locul 11 la short track, duminică, la Festivalul Olimpic al Tineretului European – FOTE Friuli Veneţia Giulia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nora Barta s-a clasat pe locul 4 în finala B, la 1500 m, cu timpul 2:55.833, în clasamentul general ocupând poziţia 11, dintre cele 27 de sportive care s-au aliniat la start.

Competiţia a fost câştigată de poloneza Hanna Mazur (2:36.380), urmată de compatrioata sa Kornelia Wozniak (2:36.504) şi Dora Szigeti, din Ungaria (2:36.974).

Nora Barta va evolua luni în proba de 500 m, iar marţi va concura la 1000 m.

Tot luni vor intra în competiţie săritorii cu schiurile, pe trambulina HS 102 m din Centrul Nordic de sărituri cu schiurile din Planica, Slovenia, şi componenţii lotului de schi fond al României, care vor lua startul pe pista din Sappada.

Andra Gheorghe, Alexandru Folea şi Mircea Jipescu vor evolua în probele individuale de sărituri cu schiurile, iar la schi fond, Ionuţ Costea va lua startul la 10 km clasic, iar Maria Toma, la 7,5 km clasic.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.