Portarul Ciprian Tătăruşanu a fost inclus în echipa etapei de cotidianul L'Equipe, după evoluţia sa din meciul FC Nantes - Olympique Marseille, scor 0-1, din runda a II-a a campionatului francez.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Publicaţia face un sondaj pe site-ul său, lequipe.fr, în care cititorii pot vota jucătorul etapei dintre cei 11 fotbalişti care alcătuiesc echipa etapei.

Portarul transferat în această vară a fost notat cu 8 de L'Equipe după prestaţia sa din meciul pierdut totuşi cu 0-1, pentru cele nouă intervenţii reuşite în acea întâlnire. Doar alţi patru jucători au primit nota 8 în această etapă, vedetele Neymar, Falcao şi Cavani, precum şi Mangani de la Angers.

Echipa etapei în opinia jurnaliştilor de la L'Euipe este următorea:

Tătăruşanu (FC Nantes, 8) - Manceau (Angers, 6), Glik (Monaco, 7), Herelle (Troyes, 6), Pierre-Gabriel (Saint-Etienne, 7) - Malcom (Bordeaux, 7), Aholou (Strasbourg, 7), Mangani (Angers, 8), Neymar (PSG, 8) - Falcao (Monaco, 8), Cavani (PSG, 8).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.