Portarul Cirpian Tătăruşanu nu a fost în poarta echipei naţionale la meciul amical cu Israel. Întrebat, marţi, într-o conferinţă de presă, dacă se aşteaptă să fie titular cu Suedia, după ce în Israel selecţionerul Cosmin Contra l-a preferat pe Florin Niţă, Tătăruşanu a răspuns: "Eu mă aştept să fiu titular la fiecare meci, acum depinde de antrenor ce decizie ia."

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Pentru mine nu este atât de important să fiu căpitanul echipei naţionale, pentru mine e important să joc. Întotdeauna a fost concurenţă pentru postul de portar la naţională, acum este cu atât mai bine că e mai mare", a continuat el.

Tătăruşanu spune că nu ar fi tratat altfel meciul cu Suedia dacă din echipa nordică ar fi făcut parte vedetea Zlatan Ibrahimovici.

"Ori cu Ibrahimovici, ori fără, eu aş fi tratat meciul la fel. Este un meci amical, dar este un meci important, trebuie să jucăm cât mai bine şi să ne pregătim pentru meciurile oficiale. Vom avea aceeaşi problemă cu suedezii, nici ei nu cunosc starea gazonului", a adăugat portarul echipei FC Nantes.

Meicul amical România - Suedia va avea loc marţi, de la ora 21.30, la Craiova, pe Stadionul Ion Oblemenco, şi va fi transmis de Pro TV.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.