Portarul Ciprian Tătăruşanu a declarat, sâmbătă seară, că naţionala României a obţinut o victorie importantă în meciul cu Insulele Feroe, subliniind că "tricolorii" s-au aşteptat la un meci dificil.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este o victorie importantă, a fost un meci dificil, ne aşteptam la asta. Bine că am reuşit să plecăm cu cele trei puncte. A fost destul de dificil pe teren sintetic, dar cred că ne-am adaptat destul de repede la el. Sper să am aceeaşi evoluţie şi cu Norvegia ca în meciul cu Spania, doar că acum să câştigăm", a declarat Tătăruşanu la Pro X.

Tătăruşanu a vorbit şi despre faptul că meciul cu Norvegia, de marţi, se va juca doar cu spectatori în tribune. "Este pentru prima oară când sunt susţinut doar de copii, cred că va fi frumos. Când eram copil, mama nu m-a lăsat la stadion, considera că era periculos. Este mult mai bine să jucăm cu copii decât cu scaunele goale", a mai spus el.

Reprezentativa României a învins, sâmbătă, la Torshavn, cu scorul de 3-0 (0-0), selecţionata Insulelor Feroe, într-un meci din etapa a şaptea a grupei F de calificare la Campionatul European din 2020. Tricolorii au marcat în ultimele 20 de minute.

Au înscris Puşcaş ’74, Mitriţă ’83 şi Keşeru ‘90+4.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.