AC Milan îl va aduce în vară, liber de contract, pe portarul Antonio Mirante de la AS Roma, în vârstă de 37 de ani, care va deveni goalkeeper-ul de rezervă al echipei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În aceste condiţii, unul dintre Gianluigi Donnarruma, titularul incontestabil al formaţiei în acest sezon, şi Ciprian Tătăruşanu, rezerva lui, trebuie să plece.

Până acum, Donnarumma nu a ajuns la un acord cu gruparea milaneză privind prelungirea contractului scandent în această vară, dar conducerea clubului face eforturi importante pentru a-l convinge să continue.

În cazul în care Donnarruma va pleca, Milan îl va transfera pe francezul Mike Maignan (25 de ani) de la liderul Ligue 1, Lille.

Presa italiană scrie că Tătăruşanu nu va rămâne în lot, ca al treilea portar, din cauza salariului ridicat, de 1,2 milioane de euro, astfel că va părăsi gruparea milaneză.

În acest sezon, fostul internaţional român a strâns doar cinci mecicuri în toate competiţiile la Milan, două în Europa League, două în Cupa Italiei şi una în Serie A.

Tătăruşanu, 35 de ani, a venit în septembrie 2020 la MIlano, când a semnat un contract valiabil până în 2023.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.