Portarul Ciprian Tătăruşanu a declarat, marţi seară, că meciul cu Finlanda a fost unul special, în contextul în care jucătorii i-au putut oferi lui Bogdan Lobonţ o victorie la ultima sa partidă la echipa naţională a României.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost un meci mai special, mă bucur că am câştigat şi i-am putut oferi lui Bogdan ultima victorie. A fost un moment emoţionant când a intrat pe teren. Dacă sunt sănătos, o să-i depăşsec selecţiile. Acum mergem în vacanţă şi altfel este după o victorie", a declarat Tătăruşanu.

România a învins, marţi, la Ploieşti, cu scorul de 2-0 (1-0), reprezentativa Finlandei, într-o partidă amicală. Portarul Bogdan Lobonţ a intrat pe teren în minutul 87, în ultima sa apariţie pentru naţionala "tricoloră", în aplauzele întregii asistenţe de pe Stadionul Ilie Oană. El a primit banderola de căpitan odată ce a intrat pe teren.

Au marcat: Manea 37, Deac '61.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.