Jorge Messi, tatăl şi agentul atacantului Lionel Messi, a ajuns, miercuri dimineaţă, la Barcelona, unde se va întâlni cu conducerea FC Barcelona, pentru a încerca să obţină eliberarea de contract a fiului său, care nu mai doreşte să continue la gruparea catalană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jorge Messi vrea să-i ceară preşedintelui Jose Maria Bartomeu să-i lase fiul să plece fără indemnizaţie de transfer. Bartomeu, la rândul său, ar dori să-i ofere jucătorului o prelungire a contractului pentru a-l lega pe argentinian de club până în 2023.

Messi a lipsit, marţi, la cea de-a doua sesiune de antrenamente dinaintea noului sezon. Săptămâna trecută, el a informat clubul că vrea să plece.

Clauza de reziliere a contractului său este de 700 de milioane de euro. Potrivit presei spaniole, argentinianul ar putea pleca liber în temeiul unei clauze din contractul său, valabil până în vara anului 2021, informaţie dezminţită de La Liga, organizatoarea campionatului spaniol.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.