Horacio Sala, tatăl fotbalistului Emiliano Sala, s-a declarat disperat după ce avionul în care se afla fiul său a dispărut, în zona Canalului Mânecii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu am cuvinte, fiul meu este totul pentru mine. Sunt disperat, sper că totul va fi bine. Familia mea nu ştia nimic, eu i-am informat. Pentru el, ca pentru toţi, transferul la Cardiff era o mare etapă", a declarat el, în lacrimi, unui post argentinian, citat de lefigaro.fr.

Avionul privat de mici dimensiuni, de tip Piper Malibu, în care se afla fotbalistul Emiliano Sala a fost dat dispărut, luni seară, după ce a pierdut contactul cu controlorii de trafic, în jurul orei 21.00. Operaţiunile de căutare au început în zona Alderney, cea mai nordică dintre Insulele Canalului. Sala, coechipier cu Ciprian Tătăruşanu la FC Nantes, se îndrepta spre Ţara Galilor, unde semnase un contract cu echipa Cardiff City.

Argentinianul de 28 de ani semnase cu gruparea de pe lcoul 18 din Premier League pentru 15 milioane de lire sterline şi fusese la Nantes pentru a-şi lua rămas bun de la coechipierii săi.

Aflat în Franţa de la 16 ani, Sala a disputat 19 meciuri în acest sezon pentru FC Nantes, marcând 12 goluri. În cariera lui a mai jucat la Bordeaux, Orleans, Niort şi Caen.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.