Douăzeci şi două de persoane au fost arestate ca urmare a incidentelor de la meciul Feyenoord - Ajax Amsterdam, din semifinalele Cupei Olaandei, informează Reuters, citând NOS.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fanii respectivi au fost arestaţi pentru că au aruncat cu diverse obiecte şi au aprins obiecte pirotehnice.

La partida de miercuri, Davy Klaassen (Ajax) a suferit o rană ca cap, fiind lovit de un obiect aruncat din tribună. Incidentul a avut loc în minutul 63, iar semifinala a fost întreruptă aproape jumătate de oră.

De asemenea, partida a început cu cinci minute întârziere, din cauza fumigenelor aprinse de fanii echipei Feyenoord. După start, jocul a fost întrerupt pentru a se risipi fumul.

Fayenoord a decis închiderea a unei părţi a arenei sale la meciul cu AS Roma, din sferturile de finală ale Ligii Europa, programat în data de 13 aprilie.

Federaţia olandeză (KNVB) a anunţat că va implementa măsuri stricte. Arbitrul va opri automat meciuul dacă pe teren se vor arunca obiecte sau dacă vreun fan va intra pe teren. Dacă un obiect aruncat va lovi un jucător sau pe arbitru, meciul va fi oprit definitiv.

“Prin aceste măsuri, sperăm că potenţialii răufăcători nu vor mai visa la a-i ataca pe jucători pe teren. S-a terminat”, a declarat Marianne van Leeuwen, director în KNVB.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.