Naţionala Ţărilor de Jos va disputa două meciuri amicale, împotriva Canadei şi Islandei, înainte de la Campionatul European din iunie, a anunţat federaţia olandeză de fotbal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Echipa lui Ronald Koeman, care are în grupă la turneul final Franţa, Austria şi o câştigătoare a barajului din această lună, va întâlni Canada joi, 6 iunie, şi Islanda patru zile mai târziu.

Ambele meciuri se vor disputa pe stadionul De Kuip din Rotterdam, echipa olandeză urmând să plece spre Germania după confruntarea cu Islanda.

Primul lor meci al olandezilor la Euro 2024 va avea loc la Hamburg, în 16 iunie, împotriva câştigătoarei play-off-ului A, Estonia, Finlanda, Polonia sau Ţara Galilor.

Luna aceasta, olandezii mai au două meciuri internaţionale de pregătire, unul împotriva Scoţiei, la Amsterdam, la 22 martie, şi celălalt la Frankfurt, împotriva Germaniei, la 26 martie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.