Mijlocaşul Florin Tănase a declarat, miercuri seară, că FCSB a avut un meci foarte greu cu Viktoria Plzen, în manşa secundă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, apreciind însă că valoarea şi-a spus cuvântul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost un meci greu, dar valoarea şi-a spus cuvântul. Te mai gândeşti că poţi rata calificarea, dar am fost foarte încrezători că putem reuşi. Sperăm ca Bălaşa să mai marcheze din lovituri libere. Împreună cu Dică putem face lucruri mari la această echipă", a afirmat Tănase la TVR.

Formaţia FCSB a învins, miercuri, în deplasare, scor 4-1 (1-0), echipa cehă Viktoria Plzen, în manşa secundă a turului trei preliminar şi s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor. În tur, la Bucureşti, FCSB şi Viktoria Plzen au încheiat la egalitate, scor 2-2.

Pentru FCSB au marcat Bălaşa  '27, Teixeira '71, Tănase '76 şi Alibec '79 (penalti), iar pentru Viktoria Plzen a înscris Krmencik '64.

FCSB va juca în play-off-ul Ligii Campionilor, iar Viktoria Plzen în play-off-ul Ligii Europa. Tragerea la sorţi a play-off-ului LC va avea loc vineri, la ora 13.00, la Nyon, iar o oră mai târziu va avea loc şi cea pentru Liga Europa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.