Fotbalistul echipei FCSB, Florin Tănase, a declarat, joi seară, după meciul cu Universitatea Craiova, pierdut cu scorul de 0-2, că arbitrul Istvan Kovacs i-a acordat un cartonaş galben pentru proteste deşi el nu i s-a adresat centralului, ci vorbea cu Bogdan Vătăjelu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Este incredibil, eu vorbeam cu Vătăjelu. Este incredibil ce face acest om. Şi mai şi spune în cască: Tănase - galben, proteste”, a afirmat fotbalistul.

În aceea ce priveşte o fază controversată de la începutul jocului, la care FCSB ar fi putut beneficia de un penalti, Tănase a spus: “Am auzit şi eu de acea fază, nu ştiu ce să zic. Pe total cred că a arbitrat ok. Dar acea fază, să fie penalti în minutul 5 şi roşu, era mai greu să revină Craiova. Dar nu arbitrajul este de vină”.

Florin Tănase pune înfrângerea din meciul cu Universitatea Craiova pe seama oboselii şi a problemelor de lot. “Nu ne pică bine. Venisem aici să scoatem puncte, din păcate am ajuns la două înfrângeri consecutive. Trebuie să ne revenim şi să câştigăm meciul următor. În seara asta parcă nu am fost aşa proaspeţi, s-a acumulat oboseala, avem un lot cred că cel mai subţire. Nu este pierdut nimic, dacă vom cştiga următorul joc vom reveni pe primul loc. Oboseală, avem lot subţire, astea sunt cauzele”, a explicat el.

Tănase a făcut şi referiri la faptul că după meci s-a făcut control antidoping: “Nu s-a dopat nimeni niciodată de la noi, astea sunt speculaţii, nu mă interesează pe mine”.  

Formaţia Universitatea Craiova a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa FCSB, într-un meci din etapa a patra a play-off-ului Ligii I. Golurile au fost marcate de Cicâldău ’38 şi Nistor ’63.

Echipa Universitatea Craiova a jucat în inferioritate numerică din minutul 54, când a fost eliminat Bogdan Vătăjelu după ce a primit al doilea cartonaş galben.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.