Accidentat în ultima etapă din Serie A, Tammy Abraham, atacantul englez de la AS Roma, a fost operat miercuri şi nu va mai juca în acest an, afirmă Gazzetta dello Sport.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tammy Abraham s-a accidentat în meciul cu Spezia, din ultima etapă a campionatului italiana şi a suferit miercuri o intervenţie chirurgicală la genunchiul stâng, pentru reconstrucţia ligamentului încrucişat anterior.

Conform comunicatului publicat de clubul AS Roma pe site-ul oficial, „operaţia efectuată de dr. Andy Williams, la Spitalul Cromwell, din Londra, în prezenţa managerului medical de la AS Roma, dr. Massimo Manara, s-a încheiat cu succes.

Fotbalistul va rămâne câteva zile în clinica din Londra şi va începe în curând ciclul de reabilitare stabilit de cadrele medicale ale clubului”, a anunţat AS Roma.

Conform cotidianului italian Gazzetta dello Sport, perioada de recuperare este de aproximativ opt luni, ceea ce înseamnă că Abraham nu va reveni pe teren înainte de începutul anului 2024.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.