Gabriel Tamaş, fundaşul echipei Petrolul, a declarat luni seară, după eşecul cu UTA Arad, scor 0-2, că deşi ploieştenii sunt mulţumiţi de jocul prestat, iar lumea îi laudă, punctele au ajuns la adversari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Încă o seară tristă pentru noi. Per ansamblu suntem mulţumiţi de joc, dar punctele sunt la ei. Nu este un capăt de ţară că am pierdut azi, însă chiar dacă lumea ne laudă jocul, punctele sunt la adversari. Trebuie să jucăm mai pragmatic! Nu trebuie să faci spectacol pentru că uite, faci spectacol şi te poate aştepta retrogradarea, Trebuie să fim pragmatici, să uităm ce a fost în aceste două etape şi să muncim mai mult. Aşa putem urca. Eu sper că şi anul acesta, cu Petrolul, suntem pe Diesel, aşa cum am fost în sezonul trecut cu FC Voluntari. Cine ştie, poate reuşim să facem aceeaşi performanţă pe care am realizat-o anul trecut, cu Voluntari”, a declarat Gabriel Tamaş la posturile TV care transmit Superliga.

Formaţia UTA Arad a învis luni seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Petrolul Ploieşti, în ultimul meci al etapei a doua din Superligă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.