Juristul CSA Steaua, Florin Talpan, care a câştigat mai multe procese cu clubul lui Gigi Becali privind marca Steaua, a avut o reacţie de comentator sportiv şi s-a bucurat la golul marcat de Andrei Cristea, în meciul de luni, Poli Iaşi-FCSB, scor 1-0, în timp ce oferea un interviu canalului Steaua Liberă de pe Youtube.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Gooool, 1-0 pentru Iaşi, ce bucurie! Bucurie mare, nu ştiu ce minut este. Doamne, ce bucurie! Ce bucurie fantastică! Cred că este minutul 88 sau 89. Andrei Cristea a dat golul, foarte bine! Îmi doresc foarte mult ca Iaşiul să câştige în seara asta", a spus Talpan.

FCSB a fost învinsă, luni, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), de CSM Poli Iaşi, în ultimul meci al etapei a VIII-a a play-off-ului Ligii I. Andrei Cristea a marcat în minutul 89, după ce coechipierul său Qaka, dorit de FCSB, a fost eliminat, în minutul 74.

În minutul 89, Panţîru a iniţiat un contraatac după ce a recuperat o minge în interiorul terenului propriu, apoi i-a pasat lui Andrei Cristea, care, scăpat singur cu Bălgrădean, l-a învins cu un şut plasat.

CFR rămâne pe locul I, cu un punct avans faţă de FCSB.

&

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.