Suspendate iniţial din cauza calităţii scăzute a aerului, meciurile din calificări de la Australian Open continuă să fie întrerupte, însă acum din cauza ploii de la Melbourne.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Meteorologii anunţaseră furtuni şi ploi la Melbourne, lucru care s-a şi întâmplat şi a dus la întreruperea partidelor din calificări, suspendate iniţial din cauza calităţii aerului.

Partidele ar fi trebuit să înceapă la ora locală 12.00, însă startul s-a dat la ora 13.00.

După aproximativ două ore, toate meciurile au fost suspendate, între acestea fiind şi cele dintre Laura Ioana Paar - Irina Bara şi Patricia Ţig - Leylah Fernandez.

Peste 100.000 de kilometri pătraţi de vegetaţie au ars în mai multe zone ale Australiei. Cel puţin 28 de oameni au murit pe întreg teritoriul australian de la izbucnirea incendiilor, iar mii de persoane şi-au pierdut locuinţele.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.