Internaţionalul italian Nicolo Fagioli şi-a prelungit marţi contractul cu Juventus până în 2028, în timp ce ispăşeşte o suspendare de şapte luni pentru pariuri sportive.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 "Juventus are plăcerea de a anunţa că contractul lui Nicolo Fagioli a fost reînnoit până la 30 iunie 2028", a anunţat clubul din Serie A într-un comunicat.

Mijlocaşul în vârstă de 22 de ani, una dintre marile speranţe ale fotbalului italian, ar urma să câştige 1,5 milioane de euro pe sezon, potrivit presei italiene.

Teoretic, Fagioli poate juca din nou de acum până la finalul sezonului, meciul din etapa a 38-a şi ultima a campionatului fiind programat pe 26 mai, la o săptămână după ce expiră suspendarea sa.

Italianul a fost suspendat de Federaţia Italiană de Fotbal în octombrie pentru pariuri la meciuri, dar niciodată la cele ale lui Juventus sau Cremonese, unde a fost împrumutat un sezon. Sentinţa iniţială de 12 luni a fost redusă la şapte, deoarece jucătorul a cooperat cu anchetatorii şi a acceptat să urmeze un program de tratament pentru combaterea dependenţei de jocurile de noroc.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.