Alexandra Dulgheru, fosta jucătoare de tenis, a fost şocată atunci când a aflat, marţi, despre suspendarea Simonei Halep pentru patru ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Sunt şocată! Am crezut că este o glumă când am auzit că este vorba de o suspendare pentru patru ani. Mi se pare absolut injust.. Sper să se poate face apel, să i se reducă din suspendare. Nu înţeleg pe cine a supărat, ce s-a întâmplat. O cunosc pe Simona de mică şi ştiu că este total împotriva dopingului, niciodată nu a vrut să se gândească să se ducă pe calea asta şi acum primeşte o suspendare de patru ani. Dacă stai să te gândeşti la ce vârstă are, asta înseamnă final de carieră. Mi se pare urât că după aşa o carieră strălucită să-i dai această suspendare pentru atât de mult timp”, a declarat Alexandra Dulgheru.

Simona Halep a fost suspendată patru ani, ca urmare a unor încălcări ale Programului Anti-Doping în Tenis (TADP).

Decizia a fost anunţată marţi de Agenţia Internaţională de Integritate a Tenisului (ITIA), iar românca poate face apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS).

 



 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.