Suporterii din Peluza Cătălin Hâldan au anunţat, marţi, că au virat suma de 125.000 de lei pentru plata salariilor personalului administrativ al FC Dinamo.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"DDB susţine în continuare clubul Dinamo şi face toate eforturile necesare pentru a asigura buna desfăşurare a activităţii clubului.

Echipa DDB nu a făcut niciun pas înapoi. Toţi cei implicaţi lucrează pentru a asigura supravieţuirea clubului, într-o perioadă în care singura susţinere financiară vine din partea suporterilor.

Iată două informaţii importante legate de plăţi:

1. Astăzi au fost plătiţi 125.000 lei pentru salariatii din administrativ, cu excepţia angajaţilor din grupul Cortacero - Şerdean - Săpaşu (pentru că aceştia şi-au împărţit banii din prima tranşă de drepturi tv).

100.000 de lei au fost daţi de către un membru boardului DDB la care s-au adăugat 25.000 de lei din suma de 1.000.000 transferată din programDDB săptămâna trecută.

Diferenţa de 975.000 de lei (din cei 1 milion transferaţi de DDB) reprezintă suma folosită pentru plata salariilor jucătorilor şi staff-ului tehnic.

2. Forma în care virăm bani în club este de aşa natură încât să înlăturăm riscurile ca aceştia să fie la cheremul unor iresponsabili, la fel şi sumele din drepturile TV cu care a fost garantată ultima sumă virată din programul DDB. BANII SUPORTERILOR SUNT STRICT PENTRU DINAMO ŞI AŞA VOR RĂMÂNE! (...)

Dezaprobăm cu toată fermitatea comportamentul grupului Cortacero! Remarcăm încă o dată că abordarea lor confirmă faptul că nu au nici un plan de viitor pentru redresarea clubului şi nici măcar minima intenţie de a păstra o relaţie cordială cu suporterii, cu cei care au ţinut clubul în viaţă", se arată în comunicatul DDB.

FC Dinamo a anunţat, la 13 august, că are un nou acţionar majoritar, şi anume compania Benel International SA, reprezentată de Pablo Cortacero. La 30 septembrie, Cortacero a prezentat noua conduce a clubului formată în majoritate din spanioli. Pană în prezent, conducerea spaniolă nu a investit nimic în clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.