Suporteri ai echipei AC Milan au aruncat, duminică, cu bani falşi în portarul Gianluigi Donnarumma în timpul meciului pe care naţionala de tineret a Italiei îl disputa, la Cracovia, cu reprezentativa Danemarcei, la turneul final al Campionatului European, informează Gazzetta dello Sport.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Suporterii Milanului, care au afişat şi un banner pe care scria "Dollarumma", sunt nemulţumiţi de faptul că portarul în vârstă de 18 ani a refuzat să-şi preungească contractul.

Conform directorului sportiv Massimiliano Mirabelli, AC Milan i-a oferit lui Donnarumma un contract pe cinci sezoane cu un salariu anual de cinci milioane de euro, dar jucătorul a refuzat.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

În schimb, impresarul lui Gianluigi Donnarumma, Mino Raiola, a spus că oferta nu a fost refuzată, ci doar a cerut un timp de gândire. Raiola a precizat că oficialii lui Milan au informat tot timpul presa şi din această cauză situaţia a devenit tensionată. Impresarul a mai spus că familia jucătorului a primit ameninţări cu moartea.

Gianluigi Donnarumma este un produs al clubului AC Milan, cu care mai are contract până în vara anului 2018, şi este considerat viitorul portar al naţionalei Italiei. El este dorit de cluburi mari din Europa, precum Real Madrid şi Juventus Torino.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.