Echipa Petrolul Ploieşti a învins luni, pe teren propriu, formaţia CS Mioveni, scor 2-0, într-un meci contând pentru etapa a treia din play-out-ul Superligii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Budescu a deschis scorul în minutul 10, cu un şut superb, din afara careului. În minutul 24 Budescu a centrat de pe dreapta şi Mathaus a înscris cu o lovitură de cap, stabilind scorul final.

Petrolul a trecut pe primul loc în play-out, cu 27 de puncte, cu un punct peste FCU Craiova. Mioveni e pe ultimul loc din clasament, cu 11 puncte.

PETROLUL: Vâlceanu - Papp, Meijers, Mathaus – Doua (M. Bratu 83), Seto, Jair (M. Rădulescu 90), Grozav (Borţa 6), Ţicu - Irobiso, Budescu (Jefferson 46). ANTRENOR: Florin Pârvu

CS MIOVENI: Greab – I. Balaur (Diallo 36), Scarlatache, Garutti – Sno (Gutea 80), D. Toma, A. Panait, I. Rădescu, I. Burnea (Şerbănică 36) - B. Rusu (Buziuc 66), Benchaib (Carnat 66). ANTRENOR: Nicolae Dică

Cartonaşe galbene: Doua 57 / B. Rusu 29

Meciul a fost arbitrat de Ionuţ Coza, ajutat de Adrian Popescu şi Stelian Slabu.

Rezervă a fost Cristian Moldoveanu, iar în Camera VAR s-au aflat Sebastian Colţescu şi Marius Badea.

Observatori au fost Corneliu Fecioru şi Paul Mincu.



 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.