Echipa Universitatea Craiova a învins duminică, pe teren propriu, scor 5-1, formaţia FC Botoşani, într-un meci contând pentru etapa a 11-a din Superligă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Oltenii au deschis scorul prin Marian Danciu, care a reluat în gol o centrare în careu a lui Alexandru Mitriţă. Era minutul 10, iar gazdele au reuşit să-şi dubleze avantajul în minutul 36, când Mitriţă a oferit o nouă pasă de gol lui Alexandru Creţu şi acesta a înscris. În minutul 39, Pinson a pătruns pe partea stângă, a pasat în faţa porţii şi Eduard Florescu a redus din diferenţă. Oaspeţii au trecut pe lângă egalare în minutul 55, când Laurenţiu Popescu a respins mingea şutată de Ilicic, din careu. Craiova a făcut 3-1 în minutul 70, când Jovan Markovic a înscris cu şansă, pentru ca în minutul 89 Roguljic să profite de o greşeală a defensivei adverse şi să marcheze al patrulea gol al gazdelor. Alexandru Mitriţă a dus scorul la 5-1 în minutul 90 şi acesta a rămas rezultatul final. Universitatea Craiova a urcat pe locul secund, cu 21 de puncte, iar FC Botoşani rămâne lanternă roşie, cu doar 6 puncte, Moldovenii sunt singura echipă care nu a reuşit nici o victorie în această ediţie a Superligii.

UNIVERSITATEA CRAIOVA: L. Popescu - Căpăţână (Ndong 46), Screciu, Raul Silva, Bancu - A. Creţu, Mateiu (Kurtic 58), Houri (Roguljic 69) – M. Danciu (Baiaram 64), A. Ivan (Markovic 46), Al. Mitriţă. ANTRENOR: Corneliu Papură

FC BOTOŞANI: Ducan - R. Benzar (Adams Friday 46), Şeroni, Mutombo, R. Creţ (G. Dragomir 78) - Casap (Mouaddib 46), V. Dican, Ed. Florescu - N’Goma (Zabou 67), Ilicic (Charles Petro 77), Pinson. ANTRENOR: Dan Alexa

Cartonaşe galbene: Căpăţână 29, M. Danciu 48 / Casap 18, V. Dican 22, N’Goma 31

Arbitri: Rareş George Vidican - Ciprian Florin Danşa, Mircea Orbuleţ - Iuliana Elena Demetrescu

Arbitri VAR: Sorin Costreie - Cătălin Busi

Observator: Cristina Babadac

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.