Echipa Universitatea Craiova a învins duminică, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia Dinamo Bucureşti, în etapa a 16-a din Superligă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Craiovenii au deschis scorul extrem de repede, în minutul 5, când Bancu a trimis în careu şi Danciu a înscris. În minutul 17, Alexandru Mitriţă l-a lansat pe Koljic, acesta a ajuns singur cu portarul Golubovic, dar a trimis pe lângă poartă, ratând o ocazie uriaşă. Pe final de repriză Dinamo a presat, căutând golul egalizator, dar tabela a rămas neschimbată. În repriza secundă, Dinamo a marcat, prin Goncalo Gregorio, dar după consultarea VAR, golul a fost anulat pentru un henţ la Hakim Abdallah.

Universitatea Craiova se află pe locul 4, cu 26 de puncte. Dinamo ocupă penultimul loc în clasament, cu 10 puncte, ajungând la zece înfrângeri, cele mai multe din campionat.

CSU CRAIOVA: L. Popescu – Vlădoiu (Căpăţână 56), Screciu, Raul Silva, Bancu - Al. Creţu, Kurtic (Mateiu 65) - Danciu, A. Ivan (Roguljc 89), Al. Mitriţă – Koljic (Markovic 65). ANTRENOR: Ivailo Petev

DINAMO: Golubovic - Cr. Costin (de Moura 46), Lucas Alves, Homawoo, Amzăr - N. Roşu (I. Roşu 90), Larrucea, Ilic (Dani Iglesias 71) - Ghezali, Hakim Abdallah, Bani (Goncalo Gregorio 65). ANTRENOR: Ovidiu Burcă

Cartonaşe galbene: Bancu 34, A. Ivan 90+5 / Ilic 41, Larrucea 68, Lucas 75, Ovidiu Burcă 79, de Moura 90+4

Arbitri: Andrei Florin Chivulete - Vasile Marinescu, Andrei Constantinescu - Robert Avram

Arbitri VAR: Istvan Kovacs - Bogdan Gheorghe

Observator: Octavian Şovre

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.