Echipa Universitatea Cluj a terminat la egalitate vineri, pe teren propriu, scor 0-0, cu formaţia Rapid, în primul meci al etapei a 23-a din Superligă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La Cluj, pe un teren imposibil şi pe o vreme foarte rece, cel mai important moment al primei reprize a fost atunci când arbitrul Marian Barbu, vrând să arate cartonaşul galben lui Bic, l-a accidentat involuntar pe clujeanul Florin Ilie. Jucătorul a avut buza spartă, a ieşit la marginea terenului pentru îngrijiri medicale şi a revenit în joc.

În minutul 66 Universitatea Cluj a crut o lovitură de pedeapsă pentru un contact în careul rapidist între Onea şi Oancea, dar arbitrul nu a acordat nimic.

Partida s-a încheiat fără gol marcat, 0-0. Rapidul are 42 de puncte şi se află pe locul al treilea în clasament. Universitatea Cluj se află pe locul 13, cu 23 de puncte.

U CLUJ: Iliev - Fl. Ilie, Miron, Simion - Vlădoiu, Bic (I. Filip 64), Remacle (Jose Gomes 90+2), Oancea - Chipciu, I. Stoica (Haită 58), Fulop (Ad. Bălan 65). ANTRENOR: Ioan Ovidiu Sabău

RAPID: Moldovan - Onea, Săpunaru, Iacob, Junior Morais - Pănoiu, Kait (Costache 46), Albu - Emmers, Dugandzic (Luckassen 87), Ioniţă (Sefer 88). ANTRENOR: Adrian Mutu

Cartonaşe galbene: Bic 43, Oancea 50, Vlădoiu 90+1, Chipciu 90+5 / Junior Morais 14, Albu 90+2

Arbitri: Marian Barbu - Ciprian Florin Danşa, Imre-Laszlo Bucsi – Szabolcs Kovacs

Arbitri VAR: Radu Petrescu Radu - Vlad Bârleanu

Observator: Marcel Savaniu

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.